NIEUW: Primal Oats!🍺 Ontvang nu 15% korting op alle bieren met de code: PRIMALOATS
Een recept van Cato
– 400 gram Zonnespelt broodmix met rogge & veldbonenmeel
– 125 gram hazelnootmeel
– 300 gram volle yoghurt
– 80 gram rozijnen
– 80 gram cranberry’s
– 2 eieren
– 1 zakje bakpoeder (Lecker’s)
– 2 eetlepels bloemenhoning
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel zout
– 250 gram geraspte winterwortel
– Rasp van 1 sinaasappelschil, zonder het wit.
Eetsmakelijk alvast! Rogier
Alle ingrediënten goed door elkaar mengen. Cakeblik invetten, en het mengsel erin gieten.
Bak in de oven, 60 á 70 minuten op 175 graden.
Na 60 minuten met een prikpen controleren of de koek gaar is.
Goed laten afkoelen.
Eet smakelijk!
Zonnespelt © 2024 – Alle rechten voorbehouden
Rogier