Wortel-hazelnootkoek

Een recept van Cato

Ingrediënten:

– 400 gram Zonnespelt broodmix met rogge & veldbonenmeel
– 125 gram hazelnootmeel
– 300 gram volle yoghurt
– 80 gram rozijnen
– 80 gram cranberry’s
– 2 eieren
– 1 zakje bakpoeder (Lecker’s)
– 2 eetlepels bloemenhoning
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel zout
– 250 gram geraspte winterwortel
– Rasp van 1 sinaasappelschil, zonder het wit.

Eetsmakelijk alvast!
Rogier

Aan de slag!

Alle ingrediënten goed door elkaar mengen. Cakeblik invetten, en het mengsel erin gieten.

Bak in de oven, 60 á 70 minuten op 175 graden.
Na 60 minuten met een prikpen controleren of de koek gaar is.
Goed laten afkoelen.

Eet smakelijk!

Deze recepten vind je ook vast lekker

Rogier

Vertel, wat is je vraag?