Woohoo! Rogier is jarig en wie jarig is, trakteert! Daarom 10% korting op je bestelling met de code ROGIERJARIG

Peer-appel crumble

Door Irma

Ingrediënten:

– 100g biologische tarwebloem van Zonnespelt
– 50g kristalsuiker
– 1 appel (Elstar)
– 2 peren (Conference)
– 50g ongezouten roomboter
– 8g vanillesuiker
– 6el kookroom of slagroom

Eetsmakelijk alvast!
Rogier

Aan de slag!

Instaheld Irma (@irma_allsheloves) maakte met onze biologische tarwebloem een frisse peer-appel crumble. Ze deelde het recept met ons.

  1. Schil de appel en peren en snij ze in kleine stukjes, en doe ze in de ingevette taartvorm.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Doe de tarwebloem, suiker, boter en zout in een kom bij elkaar en meng tot een kruimelig deeg.
  4. Roer de vanillesuiker door de room en smeer uit over het fruit.
  5. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit.
  6. Bak in ongeveer een half uur goudbruin.
  7. Eet smakelijk!

Deze recepten vind je ook vast lekker

Gouden Zonnespelt koekjes

Een recept van Willemien Bouman (@willemien_eetwaar)

Rogier

Vertel, wat is je vraag?