NIEUW: Primal Oats!🍺 Ontvang nu 15% korting op alle bieren met de code: PRIMALOATS
Een recept van Cato
400 gram biologische meergranen broodmix met onder andere veldbonen
250 gram volle yoghurt
250 gram rozijnen
1 ei
1 zakje bakpoeder
2 eetlepels honing
1,5 eetlepel koekkruiden
1 theelepel kaneel
1 theelepel keltisch zout
Al deze ingrediënten zijn biologisch verkrijgbaar.
Eetsmakelijk alvast! Rogier
2. Meng in een kom het meel, bakpoeder, kruiden en het zout.
3. Voeg het ei toe, en de honing.
4. Voeg de yoghurt toe en roer tot een glad beslag.
5. Spatel de rozijnen erdoor.
6. Schep het beslag in een cakevorm bekleed met bakpapier en zet voor ongeveer 60 minuten in de oven.
7. Controleer of de kruidkoek gaar is door er met een houten prikkertje in de prikken. Is de prikker droog als je hem uit de koek haalt, dan is je cake goed!
Zonnespelt © 2024 – Alle rechten voorbehouden
Rogier